09 januari 2009

Dikke pluim

Ik vertelde jullie toch over dat ingedeukte hoekje van één van de fotoboeken? Vandaag kreeg ik bericht van Albelli dat er een nieuw exemplaar opgestuurd zou worden. Verder geen discussie, gezeur of moeilijk doen, ik krijg gewoon een nieuwe en moet de oude even terugsturen.

Prima service dus en daarom een dikke pluim voor Albelli!

06 januari 2009

Fotoboek is binnen!

Jippie! Vandaag is mijn fotoboek binnengekomen! Het boek waar ik een jaar mee bezig ben geweest staat nu eindelijk te pronken in mijn boekenkast.


Het boek is door Albelli gemaakt en het is A4 formaat. De afwerking van de kaft en de pagina's ziet er goed uit. Af en toe is er wel wat veel van de randen afgesneden, maar gelukkig is dat niet zo storend.

Helaas is een van de boeken (ik had er drie besteld die in twee verschillende pakketjes bezorgd werden) tijdens het transport gevallen vermoed ik, want daar is één van de hoekjes ingedeukt. Hier zal ik Albelli nog een berichtje over sturen, want dit is toch wel erg zonde van zo'n mooi boek.

Hier nog wat fotootjes:03 januari 2009

Happy Newyear!

Ik ben nog niet te laat toch??? Een heel gelukkig nieuwjaar voor iedereen die mijn blog af en toe bezoekt!

Ik heb goed nieuws. Het is me gelukt om 'vorig jaar' mijn fotoboek nog af te ronden en het is op dit moment in bestelling bij Albelli. Ik zit nu dus hoopvol bij de deur te wachten tot de postbode een pakketje komt brengen. De laatste pagina van het fotoboek is wel een toepasselijke, daarom laat ik die hier nog eventjes zien.

Credits:

Paper from Little Boy papiers by Fran designs; Overlay from Free new year kit by Rhonna Farrer