30 oktober 2008

HALLOWEEN

Het is (bijna) Halloween! Hebben jullie de pompoenen al uitgehold, mooie kostuums uit de kast gehaald? Om nog meer in de Halloweensfeer te komen heeft Digiscrap een leuke actie bedacht, waarme er een prachtige Halloweenkit te verdienen valt! Klik op de banner voor de actie!

Digiscrap.nl - Halloween


En dit kunnen jullie ermee verdienen:

Digiscrap.nl - Halloween

Happy Halloween!

24 oktober 2008

Splash!

Langzaamaan begint het fotoboek voor 2007 wat meer vorm te krijgen. Ik heb alweer een pagina af, nog steeds over onze vakantie in Turkije.


Credits:
Frames van Kepkeretek; overlay HappyScrappy; overlay Heather Manning

19 oktober 2008

Vakantieliefde

Eindelijk ben ik weer eens verder gegaan met het fotoboek waar ik ooit mee begonnen was. Ik was blijven steken bij onze vakantie in Turkije in 2007 waar Stan voor de eerste keer verliefd werd. Dit was zo'n lief plaatje van Stan en zijn grote vriendin Fabiƫnne.

Credits:

Beautiful Thoughts van Ann-design

05 oktober 2008

Herfst

Het stormt en regent, echt herfst en echt weer om lekker binnen te blijven! Vanochtend heb ik een echte herfstscrap gemaakt voor de oktober uitdaging bij Digiscrap. Hiervoor heeft Angela (Ann Designs) een hele mooie herfstkit ter beschikking gesteld!


Credits:

Herfstkit van Ann Designs; Template 3 van Elina; Boom zelf gemaakt, met dank aan de kassabon van V&D; Font: colour me purple, Klill

En dit is de kit die Angela ter beschikking heeft gesteld voor de uitdaging van Digiscrap: