26 juni 2008

Voetbal

Oranje is voorbij, tenminste...voor de meeste mensen dan. Voor Stan niet. Die laat het oranjefeest niet zo maar aan zich voorbij gaan. Het liefst loopt hij nog steeds elke dag met oranje gel in zijn haar rond. Afgelopen weekend heeft hij zich als een echte Van der Sar gedragen en op het doel gestaan in de achtertuin. Hij wil later keeper worden... Zie hier het resultaat.



Credits:

Digitreats Grunge solids, You're a star by Lilly Pie Designs

21 juni 2008

Fotograaf in spé

Tijdens een kleine voetbalfotosessie in de tuin vanmiddag wilde Stan ook graag even het fototoestel bedienen. Voorzichtig heb ik het aan hem gegeven en wat blijkt? Een talentje!
Ik bekeek zojuist even de foto's die hij gemaakt had en tot mijn verbazing zat deze daarbij.... zonder bewerking, zonder filter... Geen idee hoe hij het voorelkaar gekregen heeft, maar van mij mag hij vaker foto's maken!


12 juni 2008

Foto uit de oude doos

Het is rustig hier op mijn blog. Ik ben druk met van alles bezig en zeker als het mooi weer is ben ik weinig achter mijn laptop te vinden. Mijn blogje zal dan ook gedurende de zomermaanden op een laag pitje staan. En eh....nee... ik ben nog niet verdwaald met schatzoeken ;-)


Gisteren heb ik weer eens een scrapje gemaakt welke ik jullie toch even wil laten zien. Ik heb namelijk een stel oude dia's laten inscannen en heb nu eens een fotootje uit de oude doos gebruikt voor één van mijn scrapjes. Dit ben ik, toen ik 2 jaar was!



Credits: Zomerzon Mini Kit van CentaniDesigns

Deze heb ik gemaakt voor de Digiscrap uitdaging van juni: Focus op je foto.

Bedankt voor je bezoekje!