09 mei 2008

Nog meer schatten

Woensdagmiddag heb ik mijn vrije tijd weer benut voor een nieuwe schat. Inmiddels heb ik er al 12 gevonden en het blijft ontzettend leuk. Woensdag waren oma, tante en hond Joris ook van de partij en natuurlijk Stan en ik. Met z'n allen op weg naar een stukje ongerepte natuur vlak bij Schalkwijk, met zeer hoog gras en helaas ook wat brandnetels. Maar alles was zo verschrikkelijk mooi groen!

Gelukkig hadden we oma bij ons, want die vond de zeer goed verstopte schat na een tijdje zoeken.

Credits:

Cirkels uit Circle Combination Kit van CentaniDesigns

01 mei 2008

Schatzoeken

Ik zie nu pas hoe lang het geleden is dat ik hier een berichtje heb achter gelaten. Waar ben ik al die tijd geweest? Ik ben een paar dagen ziek geweest en weinig puf gehad om achter de PC te kruipen en daarnaast heb ik vooral genoten van de vrije dagen in een heerlijk zonnetje, zoals we dat afgelopen weekend hadden.

Maar er is nog een reden...ik heb het geocaching (oftewel schatzoeken) ontdekt en ben sinds vorige week aan het uitzoeken hoe dat allemaal in zijn werk gaat. Weer een leuke hobby erbij! Er zijn heel veel schatten over de hele wereld verstopt door geocachers en met behulp van een GPS en puzzeltjes of speurtochten is het mogelijk om deze schatten te vinden. Erg leuk en spannend voor een jongetje van vier en een mama van 35 ;-) Wil je er meer over weten, kijk dan even op www.geocaching.nl.

Hierbij een scrapje van onze allereerste schat die we samen hebben gevonden.
Credits:

Negative frame by by Jackie Eckles (designerdigitals); Fotoframe by Monika69; Summer Linnens by Melanie Johnson; Metal Alpha Beads by janaglueck ; Font: Note This, Colour me Purple

Vandaag zijn we ook weer op pad geweest en hebben we twee schatten gevonden! Eerst eentje in Houten, waardoor ik door een kleine inschattingsfout een deel van de wandeling ruim 16 kilo heb moeten dragen. Misschien toch beter om dit voortaan even met de auto, fiets of op zijn minst een buggy mee te nemen.

's Middags hebben we oma opgehaald en zijn we een wandelingetje in de Elzen gaan maken. Een lekkere boswandeling van ruim een uur en dit keer was ik wel zo slim om de buggy mee te nemen. Daar heeft Stan dan ook uitgebreid gebruik van gemaakt. Ook hier in de Elzen hebben we een leuke schat gevonden!