25 februari 2008

Kinderfeestje en Pluto

Het is zo gezellig druk aan het worden op het digiscrap forum dat ik bijna geen tijd meer overblijft om te scrappen :-).

Gisteren was het hier thuis ook een gezellige boel: vijf uitgelaten kleuters op een kinderfeestje en dat valt niet mee als je maar één kind gewend bent kan ik je vertellen!!! We hebben cakejes versierd, schatten gezocht, geschminkt, gekleid en vooral veel gespeeld! Iedereen mocht verkleed komen, maar toen het eerste vriendinnetje aanbelde bleek al snel dat Stan eigenlijk geen prinsessen op z'n feestje wilde hebben....dat was eventjes een tegenvaller. Gelukkig heeft hij zich er overheengezet en mochten alle (drie!) prinsessen toch gewoon binnenkomen en meedoen.
Ik ben gisteren al om 9 uur naar bed gegaan, dus nog niet eens tijd gehad om de foto's van het feestje te bekijken. Wel heb ik nog twee scrapjes klaar liggen om te laten zien aan jullie (mag ik dit eigenlijk wel scraps noemen?).

Credits:

Filter van OptikVerve Labs; Font: Jane Austen, Note This

23 februari 2008

Hoera, 1 jaar!

Image and video hosting by TinyPic
Met dank aan PSPDreams voor het lesje waarmee ik deze animatie heb gemaakt.

Lieve bezoekers,

Bedankt voor al jullie 7000 bezoekjes in het afgelopen jaar en voor alle lieve commentaartjes die jullie achterlaten! Op naar het volgende jaar!

Liefs,
Nikkie

19 februari 2008

Nog meer Disney en een Freebie!

Ik ben gisteren heel druk bezig geweest met het maken van een Disney Minikit Freebie. Terwijl ik met mijn eigen LO's van het bezoekje aan Disneyland Paris bezig was, dacht dat jullie misschien ook wel wat Disney-spulletjes konden gebruiken.

Mijn vorige LO heb ik ook nog een beetje aangepast. Ik miste namelijk een beetje "magic", dus dat heb ik erbij getoverd (en zit ook in de minikit).Eindelijk kon ik me een keertje met roze uitleven ;-)

En dan hier mijn nieuwe Disney Magic Minikit Freebie, te verkrijgen in de Freebie-winkel van Digiscrap (wel even registreren):

18 februari 2008

Disneyland

De Disneyland Paris foto's zijn nu aan de beurt voor het fotoboek! Hier is de eerste uit een kleine serie:

Credits:

Doodles by Fryske; Font: Walt Disney Script, Dolphin

16 februari 2008

Kinderboerderij

Wat een lekker zonnetje hebben we weer hier in Nederland!
Gistermiddag even een uitstapje naar de kinderboerderij gemaakt en alle beestjes weer even een knuffel gegeven. Geen foto's gemaakt, maar hier een LO van vorig jaar maart op dezelfde kinderboerderij.

Credits:

Free Byte Layered template by Pattie Knox; Background from Freebie4U4 by Chris Turnbull; Paper for frames by Britt-ish Designs; White Chipboard Alpha by Leah Nicole Designs; Font: Dear Joe four, Manta

11 februari 2008

4 jaar!!!!

Nog even en het is zover....dan wordt mijn mannetje 4 jaar!

Een hele mijlpaal in zo'n mensenleventje en wat een veranderingen!!!! Naar school, van de kinderopvang naar de na-schoolse opvang en ook nog eens overblijven op school. Gelukkig staat hij al te popelen om z'n broodtrommeltje mee te nemen. Maar voordat het zover is mag hij eerst morgen nog eventjes trakteren bij de kinderopvang en natuurlijk afscheid nemen.

Op speciaal verzoek... een Cars traktatie!

08 februari 2008

Ik verlang naar...

Fryske heeft weer een leuke template uitdaging voor februari bij Digiscrap geplaatst. De vraag is waar je op dit moment naar verlangt. Nou, mijn verlangen zie je hier:

Credits:
Template 2 by Fryske (FDD Designs); Overlay grid by Heather Manning; Note paper from Thaty freebie by Graziela Mendes; Sticker from free pea kit (aug 07) by Rhonna Farrer; Font: Milk & Cereal

04 februari 2008

Piraatje

De uitnodiging voor Stan z'n feestje:

Credits:
Fonts: Colour me Purple; Calaveras; Milk & Cereal