30 september 2007

Happy Birthday to me!

Jippie, ik ben vandaag jarig!!! 35 jaar geworden.
En dit verjaardagsfilmpje kreeg ik vandaag toegestuurd en ik vind hem zo leuk dat ik hem met jullie deel!

Vandaag geen drukke verjaardagsvisite over de vloer gehad, want we zijn er op uit geweest. Naar de Dora & Diego Fandag in Ouwehands dierenpark. Eindelijk kon Stan zijn grote held Diego in het "echt" zien. En we hebben heel wat dieren gered vandaag!

Zoals jullie waarschijnlijk wel gemerkt hebben, heb ik momenteel weinig tijd om te scrappen, bloggen en blogjes te lezen. Erg jammer, maar ik ben met een ander leuk projectje bezig waar ik jullie pas over een paar weken iets van kan laten zien. Het zal dus nog even stil blijven op deze blog voorlopig, maar eind oktober hoop ik weer actief terug te zijn!

Liefs en tot snel,

Nikkie

12 september 2007

Bedankje en Tour de France

Ontzettend bedankt allemaal voor jullie stemmen! Lief hoor! Er zijn nu al zoveel meer mooie (!) zegels toegevoegd dat de kans om in de top 5 te komen wel heel klein wordt. Maar ja, toch wel leuk om een keertje met zoiets mee te doen.

En nu weer een nieuwe LO. Hoewel ik nog maar net over de helft ben, begint het album al steeds meer vorm te krijgen.

Vorig jaar kwam de 11e etappe van de Tour de France vlak langs ons vakantieadresje! Dat konden we natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan en hebben we de mannen aangemoedigd langs de kant. Voordat de renners komen, komt er eerst nog een uur lang van alles en nog wat langs... de zogenaamde tourkaravaan. Dat lijkt wel een carnavalsoptocht waarbij allerlei reclamemateriaal uit de auto's wordt gegooid... Het resultaat van onze "vangst" zie je op onderstaande foto. Het is niet de meest charmante foto, maar ja, af en toe moet er ook een beetje gek gedaan worden! En lol hadden we in ieder geval!
Credits: Template by Heather Benson

10 september 2007

Ontwerp een rouwzegel

Toevallig kwam ik deze wedstrijd van Monuta tegen: Ontwerp een nieuwe rouwzegel. Daar heb ik op mijn eigen simpele manier invulling aangegeven! Behalve dat jullie natuurlijk zelf ook mee kunnen doen, zou het leuk zijn als jullie een stem uitbrengen op mijn ontwerpje! Je kunt er nog wat mee winnen ook!!!! Dus, stem hier op mijn inzending!


Enne...laat het even weten als jullie ook iets ingezonden hebben, dan breng ik natuurlijk ook even mijn stem uit!

06 september 2007

Luchtballonnen

Af en toe zijn ze nog te zien 's avonds: luchtballonnen.
Stan is er nog steeds helemaal gek van. Vorig jaar ook en toen hadden we geluk. Een ballonnenfestival naast onze camping.


Credits:

02 september 2007

Witte muur???

We hebben nog heel veel witte muren in ons huis...maar één daarvan is inmiddels opgevrolijkt met een schilderij! Het pakketje stond klaar toen we terugkwamen uit Limburg en gisteren heeft mijn grote mannetje ook de tijd genomen om hem even op te hangen. Kijk eens!


Besteld bij ""Herinneringen op Linnen" en binnen een week in huis. En nu hangt Stan levensgroot in ons huis! Wil je het schilderij wat beter zien? Kijk dan bij deze post.