30 augustus 2007

Eat - Kiss - Love

Vandaag heb ik weer een scrapseltje voor jullie! Deze week helaas totaal geen tijd gehad om iets nieuws te maken, maar deze had ik tijdens onze vakantie al gemaakt.
De foto's zijn genomen op een terrasje in Frankrijk in de zomer van vorig jaar. Zijn ze niet lief????

Credits:

26 augustus 2007

Fotoboek

Hoi allemaal,

Even een klein berichtje vandaag. Ten eerste om even te vertellen dat ik weer thuis ben en helaas morgen weer aan het werk moet....

Ten tweede om even de vraag van LoveJoe te beantwoorden. Zij vroeg me hoe ik zo'n foto-album/jaarboek laat afdrukken.....Tsja,.... tot nu toe ben ik nog steeds niet zo ver dat ik een heel jaarboek kan laten afdrukken en ik heb dus ook nog geen ervaringen. Maar voordat ik met scrappen begon ben ik op zoek geweest naar een album service met uitgebreidere software de bij omdat ik die van AH, Kruidvat, Hema, etc. ook veel te beperkt vond. Ik ben toen bij www.fotobuch.de terecht gekomen vanwege alle lovende kritieken die ik daarover tegenkwam.

Inmiddels gebruik ik die software niet meer om mijn pagina's op te maken, want dat doe ik nu met PaintShopPro XI. Het is de bedoeling dat ik die pagina's als JPG in zijn geheel in het fotoboek kopieer en waarschijnlijk ga ik dat wel bij fotobuch doen. Wat ik namelijk belangrijk vind is dat ik geen witte randen om mijn pagina's krijg, maar dat ze helemaal tot de rand doorlopen. Eigenlijk heb ik geen idee of dat bij Kruidvat etc. ook goed gaat.... Dus....als jullie goede ervaringen hebben met een album service hoor ik dat heeeeel graag. Ook ik ben dus nog steeds zoekende naar wat de beste manier is om het album af te laten drukken!

En dan ga ik nu eindelijk weer even een blogrondje doen....dat heb ik wel gemist de laatste week!

22 augustus 2007

Lava & Ploff in Landal

Hallo allemaal vanuit een regenachtig Limburg!
Gelukkig is hier een fantastisch indoor speelparadijs waar Stan zich uitstekend kan vermaken. Papa en mama kunnen daar een kopje koffie drinken en gebruik maken van een hotspot verbinding! Helaas bereikt de hotspot niet ons huisje, maar hier in het speelparadijs mogen laptops ook gratis mee naar binnen ;-)

Gisteren hebben we kennis gemaakt met Lava Landos en Professor Pieter Ploff. In het begin een beetje eng, maar op het moment dat ze gingen dansen en zingen was het ijs gebroken. Stan heeft zelfs handtekeningen van ze gekregen!

Tot snel!

Credits:
Background and flowers from Watercolor Fun kit made by Sliva
Lilies & Daisies alpha made by MaryAnne Curth
Font: Mariah

19 augustus 2007

Weekje weg

Na een lange dag in de dierentuin met 8 kinderen en 8 volwassenen, zit ik nu een beetje uitgeput achter mijn laptopje....

Toch even een klein berichtje, want ik ga morgenochtend een weekje weg en ik heb geen idee of we daar toegang tot internet kunnen krijgen. Waarschijnlijk dus weinig berichten van mij de komende tijd!

Dag lieve, trouwe bloglezers, tot snel!

16 augustus 2007

Fietsen, fietsen en nog eens fietsen

Mijn grote mannetje is helemaal weg van fietsen in de bergen en dat heeft hij dan vorig jaar ook in Frankrijk gedaan. Een colletje hier en een colletje daar....

Nu traint hij af en toe op de Limburgse Heuveltjes en Stan en ik kijken toe, want voor mij is een bruggetje al te hoog :-)


Fonts: Arriere Garde en Eurostile

Helaas is het me niet gelukt het font van de vorige quote te achterhalen. Ik dacht dat het deze was, maar dat blijkt toch niet zo te zijn. Nog even verder zoeken dus....En als jullie het font herkennen (van Life without risks....) dan hoor ik het heeeeeel graag.

Edit => Jippie gevonden!!! Wie had nou gedacht dat er meerdere fonts waren die "Arrière Garde" heten????

Journalling:

De Tourmalet, d'Aubisque en Luz Ardiden, geen
bergje was te hoog voor papa en z'n fiets. Voor
jou en mama trouwens ook niet, maar dan wel
met een beetje hulp van de auto! We zijn be-
nieuwd wanneer jij er met je fiets tegenop gaat.
Of ga je toch liever voetballen, hockeyen, tennis-
sen? We hebben nog geen idee. Op dit moment
loop je zelfs liever niet... het is een stuk makkelij-
als we je even een stukje dragen in de bergen.


13 augustus 2007

Vakantie!

Hoera....mijn zomervakantie is begonnen! Eventjes geen werk en tijd om leuke dingen te doen. Deze week blijven we nog thuis en voor volgende week hebben we een huisje in Limburg gehuurd.

Ik hoop dat er ook nog wat tijd overblijft om te scrappen (en....de laptop gaat mee naar Limburg, dus dat moet zeker lukken). Gisteravond heb ik in ieder geval weer wat moois gemaakt. Ik was helemaal weg van een freebie template van Kellie Mize bij Designer Digitals en die heb ik gebruikt om eens wat close-ups van mijn vrolijke peuter in te zetten. Eigenlijk wil hij niet meer op de foto...maar heel af en toe gaat 'ie er echt even voor staan en gisteren was er gelukkig weer zo'n moment.Credits: Template van Kellie Mize, font: Suzanna

07 augustus 2007

Life Without Risks

Het was zulk mooi weer de afgelopen dagen, dat er maar weinig van scrappen terecht is gekomen. Vanavond heb ik weer even de tijd genomen om nog een vakantiefotootje van vorig jaar in een LO te zetten. Ik had al het een en ander geprobeerd met deze foto, maar ben uiteindelijk voor de derde keer opnieuw begonnen.... Nu met de hulp van Simply Sarah, van wie ik een template met wordart gebruikt heb. Zij heeft vandaag overigens weer een mooie WordArt op haar blog staan!

Credits: Template and quote: Simply Sarah


Ik ben alleen nog niet helemaal tevreden over de quote. Ik was meer op zoek naar een korte tekst die betrekking heeft op een rivier....maar na een uurtje zoeken (en mijn creatieve geest te belasten) heb ik het opgegeven en hou ik het even hierbij. Hebben jullie misschien een mooie quote?