31 juli 2007

Freebie Railway Papers

Ik geloof het zelf nog niet helemaal, maar het lijkt erop alsof ik m'n eerste paperset gemaakt heb en die geef ik graag aan jullie! Nadat ik mijn vorige LO gemaakt had, leek het me wel leuk om de railway papers te maken. En de spoorweg heb ik er als bonus in een .PNG file bijgedaan! Klik op het voorbeeld om de freebie te downloaden.
Uiteraard ben ik erg benieuwd wat jullie ervan vinden en zou ik het leuk vinden om jullie LO's met deze papers te zien!I don't believe it myself, but it seems that I just made my first freebie papers, especially for you all! After making my last LO "Look at me" I realised that it would be fun to make some railway papers and to give them to my blog readers. And...as a bonus....the railway itself is included as a .PNG file. Just click on the preview to download the freebie!


Sorry...download link has been expired

Of course I really would love to hear from you what you think of them and I can't wait to see your lay-outs with these papers!

29 juli 2007

Spoorwegmuseum

Het is nu eind juli en nog steeds regenachtig weer hier in Nederland, met af en toe een zonnetje tussendoor. Een prima dag dus om een keertje naar het spoorwegmuseum te gaan.... We hebben natuurlijk veel meer foto's gemaakt, maar laat jullie nu alleen even deze zien. Net een fotomodelletje...vinden jullie niet ;-)
Credits: Background made by me; Font: Eurostile

26 juli 2007

Stenen gooien

De leukste bezigheid tijdens een vakantie naar Frankrijk: aan de rivier zitten en stenen in het water gooien!

Uiteraard krijgt deze een plekje naast de vorige LO!

Credits:

  • Paper from the RosaPapers made by Pepeetje
  • Fonts: Anastasia

24 juli 2007

Sjaak Marmot

De eerste layout na het lezen van een paar pagina's in het boek van Cathy Zielske is klaar! Het eerste wat ik geleerd heb is om simpelweg niet te veel meer toe te voegen aan een LO. Dat is redelijk gelukt, toch ;-)

Het tweede is de vormgeving van de teksten... en daarover staan ook diverse tips op de site van het Simple Scrapbook Magazine. Ik heb nu te tekst volledig in een vierkantje proberen te zetten. Ook wel gelukt, toch? Helaas kon ik in Paint Shop Pro XI geen mogelijkheid vinden om volledig uit te lijnen...Die moet er toch haast wel zijn...Weet iemand dat misschien?

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Credits:
  • Paper from the RosaPapers made by Pepeetje
  • Fonts: Anastasia, Manta


23 juli 2007

Cathy Zielske

Vorige week heb ik voor mezelf een cadeautje besteld en vandaag kwam de postbode het afleveren....Ik trok het bijna uit z'n handen, toen hij bij de deur was!
Ik vind het erg moeilijk om in Nederland leuke (digitale) scrapbooking magazines te vinden, terwijl het lijkt alsof het er in Amerika vol mee ligt. En tijdens het zoeken naar zo'n magazine kwam ik de fotografe en ontwerpster Cathy Zielske tegen...helemaal mijn favoriete stijl. En ze heeft nog twee boeken geschreven ook! En één daarvan heb ik hier nu dus naast me liggen: Clean & Simple Scrapbooking.


Nu heb ik nog meer ideeën voor mijn albums!

22 juli 2007

I believe you can Fly

Nog meer vakantiekiekjes van vorig jaar. Hier waren we bij een prachtige ruïne in de Pyreneeën waar roofvogelshows werden gehouden (Donjon des Aigles).
Ik heb er dit keer een LO voor 2 pagina's van gemaakt.Credits:

20 juli 2007

Dagje uit en freebie list

Ook hier in het midden van Nederland zijn de zomervakanties eindelijk begonnen! Ik heb nog geen tijd gehad voor nieuwe scraps, dus daarom vandaag even iets anders. Ik heb namelijk twee tips voor jullie!

De eerste is een uitstapje naar Kinderdijk... Uiteraard voor al die molens die daar staan, maar ook als je van antieke spulletjes, schilderijen of serviezen houdt moet je zeker eens een kijkje gaan nemen in Het-te-volle-huis of bezoek de blog over dit winkeltje eens!


De tweede tip is de blog van een freebie verzamelaarster: Kyra (with a russian/dutch heart). Ik heb haar eigenlijk sindskort ontdekt en zij maakt iedere dag een enorme lijst met allerlei freebies. Dat bespaart mij in ieder geval veel tijd met het zoeken naar leuke freebies! Bedankt Kyra!

17 juli 2007

Chateau Fort en nog een template

Voor velen is de vakantie al begonnen, maar ik werk nog even door tot half augustus... Om toch een beetje in de vakantiestemming te komen ga ik nog even lekker verder met het scrappen van onze vorige zomervakantie!
Gisteravond heb ik deze pagina gemaakt, een vervolg op de Lourdes pagina, die jullie hier vast wel een beetje in herkennen...Credits:

Ook van deze layout heb ik voor jullie een template gemaakt zodat je die mooi kunt combineren met de vorige. Je kunt ze downloaden door op het template voorbeeld te klikken. Ik hoor graag wat jullie ervan vinden en ik zou het leuk vinden om jullie LO's met deze templates te zien!!!

These freebie templates are for you! If you want to download them, just click on the images. I'd love to hear what you think of them and to see the result if you use them! So let me know where to find those LO's!

Sorry....links are expired

13 juli 2007

Purple Challenge

Ik heb maar eens een keertje meegedaan aan een "challenge" bij Little Dreamer Designs.
De uitdaging was om alles in het paars te doen met minimaal één zwart-wit foto.
Ik heb hiervoor een van de eerste foto's van Stan gebruikt.... De eerste ontmoeting tussen moeder en zoon. Een fantastisch moment!

Credits:

11 juli 2007

Lourdes en Freebie Template

Tijdens onze vorige zomervakantie zaten we vlak bij Lourdes....dus daar moesten we ook even langs! Hier op de foto's de Basilique van de Notre Dame, ofwel de grote witte bimbam, zoals Stan hem toen noemde...

Ik heb weer eens wat anders geprobeerd met de achtergrond en foto's en heb er voor jullie ook een template van gemaakt....mijn tweede template!! Je kunt deze template hier downloaden en hij is er zowel in een vierkante als rechthoekige variant. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden en ik zou het erg leuk vinden om te zien wat jullie er mee gedaan hebben!

I made a template of this LO. You can download this template in a rectangular and a square format. I would love to hear wat you think of it and to see the result if you use it!

Sorry....link is expired


Credits:

09 juli 2007

Camping Fun

Hier weer een plaatje van onze zomervakantie vorig jaar. Ik ben vanavond maar eens op zoek gegaan naar wat maskers voor Paint Shop Pro en er ging een wereld voor me open! Wat zijn er toch veel mogelijkheden.

Credits:

08 juli 2007

So Cute!

Even iets anders vandaag. Ik kwam nog wat oude plaatjes tegen die ik vorig jaar in de Beekse Bergen in Hilvarenbeek gemaakt heb. En deze vond ik zo "cute".....


Credits:

04 juli 2007

Zomervakantie

Over 2 weken is het in onze regio weer zover....de zomervakantie begint! Dit jaar gaan we niet weg, maar vorig jaar zijn we in juli naar Frankrijk geweest en die foto's verdienen natuurlijk ook een plekje in het fotoalbum van Stan. De eerste pagina van deze vakantie zie je hier.

Credits:

  • Paper: Miles-kit by Traci Murphy
  • Font: Haettenschweiler

03 juli 2007

Good Night!

Om toch nog even terug te komen op ons heerlijke kasteelweekendje, laat ik jullie even meegluren in onze slaapkamer in Kasteel Terworm.Credits: Background: Charming Grunge kit by FafBr; Doodles: Free Falling Sampler by Traci Sims; Stitching: Zig Zag Stitching by Natali ; Journal tag: Tracy Drane; Fonts: Storybook, Marcelle Script, Bradley Hand ITC

01 juli 2007

Mijn eerste template!!!!

We zijn weer terug van een heerlijk weekendje.
Lekker gegeten, gewandeld, bordspelletjes gespeeld bij kasteel Terworm in Heerlen.

In plaats van met de kasteelfotootjes aan de slag te gaan, kreeg ik vanavond inspiratie voor een veel oudere foto van Stan toen hij 8 maanden oud was. Ik wilde namelijk aan de slag gaan met de Friday Freebie van Digital Freebies en vond de kleuren mooi bij de foto van Stan passen.... Uiteindelijk heb ik helemaal niets uit die kit gebruikt, alleen de kleuren. Niet echt te gebruiken voor een inzending voor deze Freebie Challenge, maar meer iets in mijn favoriete stijl!En....dit leek me een mooi moment om ook eens een freebie te maken en wel een template van deze LO. Dankzij de zeer handige tutorials van Misty Cato kunnen jullie nu zowel een vierkante als een rechthoekige template downloaden! Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden en ik zou het erg leuk vinden om te zien wat jullie er mee gedaan hebben!

I just made my first freebie!!! Thanks to the wonderful tutorials of Misty Cato you can download the star template which I used in this LO in a rectangular and a square format. I would love to hear wat you think of it and to see the result if you use it!

Sorry....link is expired