25 april 2007

Kapitein Stan

Vandaag een nieuw plaatje uit Disneyland Paris. Het piratenspeeltuintje was voor Stan één van de leukste attracties en niemand mocht aan "zijn" stuur zitten!

Dit zal voorlopig ook weer even de laatste post zijn van mij. We gaan vrijdag voor een lange week op vakantie. Voor mij dus even geen internet en scrappen, maar lekker aan het zwembad liggen en vooral niets doen!

Credits:

 • Achtergrondjes en frames uit een piratenkit die ik heel lang geleden al gedownload heb; helaas is de maker mij onbekend (dus als iemand het herkend hoor ik het graag!)
 • Stitches van Tracy Blankenschip
 • Ribbon van Redju
 • Rusty buttons and staples van Lucie Goikoetxea
 • Touw uit Savanna Elements kit van FafBr
 • Stempel met postage stamp template van Amber Clegg
 • Lettertype: MacHumaine en Base02 (stamp)

21 april 2007

Rabbit, Dunk, Chick en Flo

Van de week kreeg Stan een kadootje mee van het kinderdagverblijf.... we hadden een prijs gewonnen via Ezeltje Prik (een maandblad voor de kinderdagverblijven). Groot feest, want wie wil er nu geen kadootjes krijgen!

Het bleek een boek van Bacladi te zijn. Tot mijn verbazing (want ik kende Bacladi nog helemaal niet) bestond het boek uit hele leuke scrap-achtige pagina's. Dus als jullie nog een leuk boek voor een peutertje zoeken is dit echt een aanrader!

Klik op het plaatje voor een link naar het boek "De Appel" van Bacladi.

17 april 2007

Alice in Wonderland

Daar is 'ie dan...de eerste Disney scrap. Ik ben een avondje op zoek geweest naar een echt Alice in Wonderland lettertype, maar niet echt kunnen vinden (frustrerend is dat!). Wel ben ik gelukkig allerlei andere Disney lettertypes tegengekomen bij "Fonts for kids".

Alice in Wonderland is één van mijn favorieten en met name de kat Cheshire! Vandaar dat hij zo'n prominente positie heeft gekregen :-).

Hebben jullie overigens gezien dat "Oma" inmiddels ook ingewijd is in het bloggerswereldje?Welkom mam, en bedankt voor je berichtjes!

Alice in Wonderland
How do you get to Wonderland
Over the hill or underland
Or just behind a tree

When clouds go rolling by
They roll away and leave the sky
Where is the land behind the eye
People cannot see

Where can you see
Where do the stars go
Where is the crescent moon
They must be somewhere in the sunny afternoon

Alice in Wonderland
Where is the path to Wonderland
Over the hill or here or there
I wonder where

Credits:
 • WOW Spring Paper van Pillowgirl
 • Aged Photo Borders van An Van Laer (annetje77)
 • Lettertypes: MacHumaine en Milk & Cereal

16 april 2007

Weer terug!

We zijn weer terug uit het Disney paradijs! Het was geweldig weer en we hebben het erg leuk gehad. Er waren alleen nog meer mensen op dit idee gekomen.....blijkbaar had de rest van Europa wel paasvakantie :-(
Ik hoor nu elke dag: "Ik wil weer naar Mickey en Pluto!" Ook door Stan werd het reisje dus gewaardeerd. Vandaag heeft hij trots zijn T-shirt van Mickey en knuffel van Pluto laten zien op het kinderdagverblijf.

Helaas heb ik nog geen tijd gehad om te scrappen, maar hier vast een fotootje van Stan, samen met zijn favoriet.


09 april 2007

Kleine vakantie

We gaan een paar daagjes de verjaardag van Eurodisney vieren.... En ik beloof dat ik met heel veel foto's terug zal komen :-)


08 april 2007

Ik heb een ei gevonden!

Stan voelde zich vanochtend helemaal niet lekker en hing slapjes op de bank. Tot hij erachter kwam dat de paashaas allemaal mooie gekleurde eieren in onze tuin had achtergelaten! Twee van de eieren waren al vroeg door iemand anders gevonden: onze kat Frodo blijkt ze ook erg lekker te vinden :-)

Stan kon er geen genoeg van krijgen en heeft vandaag keer op keer de eieren weer verstopt en gevonden! Gelukkig is het morgen ook nog pasen ;-)

Credits:

07 april 2007

Eieren of Balletjes?

Aangezien ik de Ballorig pagina's als echte newbie ook niet goed bewaard had, heb ik daar ook een re-make van gemaakt....

Credits:

Ik wens iedereen fijne paasdagen met veel mooi lenteweer om van te genieten!

Efteling Collage

Gelukt....wat meer efteling foto's op één pagina! Nog ééntje te gaan en dan kunnen we weer verder met het Land van Ooit, Safaripark, ....en woensdag ga ik ook nog eens naar Eurodisney!!
M'n eerste kleine vakantie sinds ik het scrapbooking ontdekt heb! Dat belooft wat voor de hoeveelheid foto's die ik ga maken ;-)Credits:

03 april 2007

Langnek en de Trollenkoning

Hmmm...de Efteling neemt wel een groot hoofdstuk in mijn fotoalbum in beslag....Ik ben er nog lang niet doorheen... De volgende pagina's moet ik misschien toch maar wat efficiënter gaan gebruiken. Aan de andere kant....die lege ruimtes op zo'n pagina hebben toch ook wel z'n charme.

De tekstjes op onderstaande layout bevatten korte verhaaltjes van Langnek en De Trollenkoning die ik van de eftelingsite heb geplukt.

Credits:

01 april 2007

Droomkasteel

Ik heb een griepje te pakken dit weekend....dat betekent veel slapen en weinig scrappen :-(.... Maar gisteravond kon ik het toch niet laten om m'n ideetje voor de kasteelfoto's uit de efteling uit te werken.....

Credits:

 • Backgroundpaper uit de Endless-love kit van Nicole Kusche (fullof-life design)
 • Helaas weet ik niet meer waar het Doodled Frame vandaan komt; er waren geen credits achter gelaten (dus als iemand het herkent....hoor ik het graag)
 • De "Oval Chipboard Frames" zijn van Kris Myers
 • Lettertype: DSP Pat Font van Suzanne C. Walker